Velkommen til Nørresundby
PAVA Center

Hos Nørresundby PAVA Center arbejder vi hver dag for at give dig som kunde den bedste service og den højeste kvalitet. Vi er et passioneret team af erfarne medarbejdere som tilsammen har rustbeskyttet køretøjer i over 50 år. Hvis service og kvalitet er vigtigere end prisen, er du kommet til det helt rette sted. Velkommen hos Nørresundby PAVA Center.


Udover undervognsbehandling tilbyder vi en række specialer hos Nørresundby PAVA Center:

Autocampere

  • Vi er i stand til at behandle selv de længste autocampere, da vi har både de fysiske rammer samt nødvendige udstyr tilgængeligt.

Varebiler

  • Vi kan naturligvis også behandle varebiler, da vi har både de fysiske rammer samt nødvendige udstyr tilgængeligt.

Lyddæmpning

  • Vi har beskæftiget os med lyddæmpning af alle former for personbiler gennem en årrække og har desuden været pilotcenter for implementering af nyt produkt.  

Behandling af el/hybridbiler

  • Vi har næsten dagligt el-/hybridbiler inde til behandling. Vi deltager desuden i relevante kurser og uddannelser for altid at være bedst muligt klædt på til at behandle bilerne.

Veterankøretøjer/specialbiler

  • Vi har sprøjteteknikere med 40 års anciennitet. Dette betyder, at selv køretøjer af ældre dato uden problemer kan behandles. Dette gøres i øvrigt altid i overensstemmelse med kunden, da der ofte er specielle behov/ønsker for denne type biler.

Klargøring/rengøring

  • Vi kan desuden tilbyde både indvendig som udvendig klargøring. Dette gælder såvel biler fra private, som forhandlere og øvrige erhvervskunder.

Rustkontrol

  • Vi tilbyder altid gratis rustkontrol. Kom forbi når det passer dig til en uforpligtende kontrol af din bils tilstand.

Egenkontrol

  • Vi har altid flere øjne på hver behandlet bil. Dette gælder alle behandlede biler. Dette sikrer en høj kvalitet hver gang.

 

Vi bestræber altid at levere en god service og høj kvalitet.


Er du i tvivl om noget, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe.

 

Mvh.

Nørresundby PAVA Center